sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Hyvinkään näyttely takanaTarkoitus oli osallistua lauantaina mutta koulujen päättäjäiset siirsi meidän näyttelypäivän sunnuntaille jolloin matkaan lähdettiin Megaran kanssa. Matka sujui hyvin: aurinko paistoi ja Meksu on hiljainen matkustaja, täyden kympin tyttö ;)
Lostihan huutaa aina kaikki auto matkat kovaa ja korkealta, joten oli oikein rentouttavaa ajella ilman melkoista mekkalaa.

Meksu otti kokonaisuudessaan näyttelyn yllättävän rennosti vaikka yksinään olikin. Nuorten luokan arvosteli Michael Edström ja oli oikein kiva nähdä tuomari, joka jaksoi joka kissan käydä ääneen läpi. :)
Meksu sai tuloksen EX1. Ja arvostelu oli ihan hyvä. Korvista ja silmistä palautetta mutta oikein hyvä mieli jäi.

Sain myös kerrankin katsella arvosteluja kaikessa rauhassa joten oli ihana uppoutua ja ihastella muittenkin kissoja... :)
Erityisesti mietin esiintymistä, meillä kun ei venytä niin sitten ei ;) Sitä erityisesti tarttis harjoitella, huomasin sen taas kerran. :/

Kokeiltiin myös agilityä ja Meksu oli aika kiinnostunut vaikkakin a-este ja hyppy jäi vielä kokeilematta...
Itsellekkin ihan uusi juttu mutta mukavaa oli saada kokeilla.Täytyypä pistää isäukolle tilaukseen "esteitä" ;)Hän kun tykkää nikkaroida.
Vois harjoitella omiks huviksi ja kun Malin jalka paranee niin ois kiva kokeilla myös hänen kanssaan. :)

Kaiken kaikkiaan oikein kiva päivä ja kotona Meksua odotettiin malttamattomana ja kummastuneena. Megara pääs Malin hoivaan ja Lost istui boxissa kuin mököttäen, kun ei ollut päässyt mukaan.... Voi näitä <3

2 kommenttia:

  1. Voi Lost-parkaa :D Kiva kun Meksukin kävi agiradalla! Se oli aika rennon näköisesti pöydällä hälinästä huolimatta, joten oikein hyvä ensikerta :) Rapsutuksia kolmikolle, oli kiva nähdä teidän kaunotar livenä :)

    VastaaPoista
  2. Meksu se vaan kaunistuu ja kaunistuu <3

    VastaaPoista