perjantai 18. kesäkuuta 2010

Kolmen kopla on kasassa - Malin jalka on terve! :)

Meillä oli Malin jalan viimeinen röngtenkuvaus 18.6, jota oli kyllä odotettu niin pitkään ja hartaasti toivoen tietysti jalan nyt kunnolla parantuneen.
Koko keväthän tässä on mennyt.Malin jalkahan operoitiin jo 16.3. Pitkä aika kissalle ja toki meille muillekkin.Rankkaa kun ei voi kissalle selittää miksi hänen liikkumistaan ja elämää joudutaan rajoittamaan.
Mutta kuvissa käytiin. Tuntui, että kuvien odotus kesti ikuisuuden, ehdin miettiä jo vaikka mitä...
Helpotus oli sanoinkuvaamaton, kun hoitaja toi Malin luoksemme ja saimme kuulla niin odotetun asian, että jalka on terve ja liikuntarajoitteet on nyt unohdettu.:) Mali saa rauhassa nauttia kissan elämästä elikkä elää muitten kanssa ja vetää rallia niin kuin ennen tätä jalka hässäkkää! Ihanaa! <3
Mieletön fiilis.:) Olin niin iloinen tuon pienen sininaamioni puolesta, joka urheasti jaksoi tyytyä toipumiseen ja jonka nyt pääsisin päästämään huoletta Lostin ja Megaran joukkoon :)
Olen myös todella kiitollinen CatVetin ja HauMaun:n loistaville eläinlääkäreille ja hoitajille Malin hyvästä hoidosta. Aivan loistavaa palvelua molemmissa paikoissa.

Tässä vähän kotiintulon kuvasaldoa. Mali tuli kotiin ja koko lauma häntä vastaanottamassa:Mali tutki kotia ja oli selvästi ihmeissään ja kummissaan saatuaan vapautensa takaisin. Lost ja Megara seurasi koko ajan Malin perässä....Heillä oli selvästi ollut ikävä leikkikaveria...Meksun on pakko kiivetä perään:Mali tahtoisi nautiskella hetken yksin, joten kakarakin saa hiukan tassusta ;)Lost tyytyy kiltisti odottamaan taustalla:
Megara-kakarakin on jo kasvanut melkeen "äitinsä" Malin mittoihin kevään aikana
<3

Lost ja Megara odottaa joko Mali malttais tulla leikkimään...?Mali mun ihana ja erityisen urhea sininaamioprinsessani <3
Nyt saadaan hyvällä mielellä nauttia kesästä ja odotella lomaa...Minä saan seurata noitten kolmen touhuja ja yhteiseloa. Enempää en olisi voinut toivoakkaan... :)
Kiitokset myös kaikille myötäelämisestä Malin jalkaepisodin osalta <3

2 kommenttia:

  1. Onnea Malille ja koko perheelle tätäkin kautta! Todellinen ilouutinen <3

    VastaaPoista
  2. Onnea kovan koulun jälkeen, nyt kelpaa viettää kesää terveellä jalalla!

    VastaaPoista