sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Näyttely takana...

Lähdimme yli vuoden näyttelytauon jälkeen Helsingin messuhalliin lauantaina ja kiva päivä kokonaisuudessaan. Mukaan oli ilmoitettu Megara-kakara ja hänen kaverikseen Lost. Malin olin ajatellut olevan mammalomalla mikä nyt näissä olosuhteissa on sairasloma.
Lost ei näyttelystä piitannut, loukkaantunut ja hermostunutkin herra osasi kuitenkin jossain vaiheessa relata ja vetää unta naamaan Meksun kainalossa.
Lostin jännitys ei kuitenkaan Meksuun tarttunut, tyttö näytti viihtyvän mistä itse ilahduin, uusia näyttelyitä odotetaan siis.
Elina Meksun kasvattaja esitti hänet - kiitos siitä! :) Tyttö sai hyvän arvostelun ainoa asia mistä tuomari antoi palautetta oli pyöreät silmät ja korvat on pikkasen liian ylhäällä joskin ne oli hänen mielestään kivan kokoiset. Meksu on meiän prinsessa <3
Lost herra sai heti kommenttia liian ylös asettuneista korvista mutta muuten tuomari tykkäsi, arvostelu oli hieno. Ja cap saatiin, joka olikin Lostin kolmas. Siispä hän valmistui PR:si. Poikani Jere oli herraan erityisen ylpeä, kuten toki me muutkin. <3
Näin ollen Lost saa jatkossa varmasti jäädä kotiin, häntä kun nuo näyttelyt ei niin kovasti miellytä.

Tuliaisia tarttui kotiin tuotavaksi, jossa Mali innolla odotti kavereita. Meksua oli niiiin ikävä :)
Hänen kanssaan mennään huomenna lääkäriin, jossa jalka kuvataan. Sitten ollaan taas viisaampia. Maltan tuskin odottaa, että lauma on kunnolla kasassa :)

Tässä muutama kuva näyttelystä sekä Lostin yksi vanha kuva(mustavalkoinen) jonka ottanut Heikki Siltala.


1 kommentti:

  1. Paljon onnea Lostille!

    On se Megara kyllä nätti tyttö :) Toivottavasti Malille on tiedossa hyviä uutisia eläinlääkäristä.

    VastaaPoista