sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Megara kakara on kotona ...

Vihdoin ja viimein päästiin tammikuun odotettuun viimeiseen perjantaihin ja saimme haettua tytön kotiin. Meille muutti balineesi tyttö, joka on meistä niin nätti prinsessa, että miettimämme nimet unohdettiin ja tyttö on ja pysyy Megarana. :)
Kotiutuminen perjantai illasta sunnuntaihin on sujunut hyvin. Lost ja Mali oli aivan ällikällä lyötyjä uudesta tulokkaasta. Piti sähistä ja murista mutta uteliaisuus voitti ja aina tyttöä piti tulla ihmettelemään, katselemaan vaikka vähän kauempaa. Megara itse otti asian tyynesti. Wc astia löytyi, ruoka maittoi ja Luna mopsiinkin tutustuminen sujui hyvin, hiukan pelotti Lunan "puhina", sillä kun tuppaa noita äännähdyksiä tulemaan mopsimaiseen tapaan.
Tänään Mali alkoi pitää Megaraa vauvanaan. Mali koittaa kantaa niskasta, hoitaa ja nukkuu pesässä vieressä, huutelee ja koittaa saada Megaraa mukanaan "uusiin seikkailuihin" mutta nyt Megaralle tuntuu riittävän lastenhuoneiden tutkiminen ;)
Liikuttava seurata Malin äidinvaistojen "heräämistä"...Lost on äijämaiseen tapaan vielä hiukan etäinen ja hiukan hölmistynyt Malin kanaemo-tyylistä .
Kamera on ollut ahkerassa käytössä ja tässä muutama ensimmäinen kuva. Ekat yhteiskuvat on vielä siirtämättä koneelle.
MEGARALOST ja MEGARA


MIIA HOITAA
MEIDÄN PRINSESSA <3
Ei voida, kun kiittää Elinaa ja Pasia tästä aarteesta!


3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että yhteiselo on alkanut hyvin!

    VastaaPoista
  2. Juu, Losti on vaan hiukan hämillään Malin "hylättyä" hänet ja keskittyessä "äitiyteen" nyt niin 100% ;)

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi noita Megaran korvia. Neiti on hyvin veistoksellinen, tuo jotenkin mieleen kiinalaisen tangram -pelin :D

    VastaaPoista