lauantai 19. joulukuuta 2009

Jouluun rauhottumista

Niin se joulu lähestyy ja Helsinkiin satoi lunta. Aivan ihanaa saada kunnon valkoinen talvi pakkasineen ja näyttäisi, että joulustakin tulisi valkoinen, ihanaa! :)
Nämä kissankasvatus kiekurat alkaa kyllä saada jo koomisia piirteitä sillä Malilla alkoi kiima ja yhteydenotto urokseen selvitti, että tuli taas mutkia matkaan...Astutus tullaan suorittamaan kyllä mutta joudutaan odottamaan nyt sitten taas seuraavaa juoksua...*epätodelllista*

Joulukuusi on saanut olla rauhassa, kissoille on ostettu paketit valmiiksi, isompi paketti on tulossa vuoden vaihteen jälkeen ja Lostin kanssa saa olla tarkkana, ettei saa metsäsetty pakettinarua.Tämä hullu mieltymys tuli esille taas lahjoja paketoidessa. ;)

Mutta nyt vaan hiljennytään nauttimaan joulunajasta...RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Rauhallista joulua sinnekin, kissojen riehuntahetkillä maustettuna :) Sekä Malille ja Lostille vielä erikoisjoulurapsutukset Raichulta ja Aslanilta. Toivotaan että sinulla olisi kaikki huono tuuri kasaantunut tähän alkuvaiheeseen ja kun tiineys saadaan vihdoin aluille kaikki muu menisi sen jälkeen kuin itsestään.

    VastaaPoista
  2. Samoin tteille hyvää joulua! :)
    Juu, täytyy toivoa että kaikki sujuisi hyvin..Ja kaikesta huolimatta mulla on maailman lutusin sininaamio ja hupsu Losti ;)

    VastaaPoista