tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kuulumisia ja kadonneen kesän metsästystä

LOSTI
Ensimmäiset kesäkuunpäivät osasivat olla niin ihania, kuin kesälomalainen vaan osaa toivoa: aurinkoa ja lämmintä- ihanaa! :) Siispä mekin matkasimme taas maalle mökkeilemään. Malikin täytti 1v. toukokuun lopussa ja mietin miten nopeasti aika on mennyt...Paljon on tullut vilinää ja vilskettä meidän perheeseen Malin myötä ja Lostille suurta rakkautta ;)


Muutaman kuvan sain otettua kissoista mutta kovin heikkoja ovat, kun tuo salama tuppaa tekemään noista silmistä hurjat... ;) Mutta huonokin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


HIPPALEIKKI SAA ALKAA....


Kissat tykkäsi tulla takaisin kotiin, ihmeen hyvin ne on sopeutunut mamman mökkeilyyn, aina ollaan innolla lähdössä matkaan....Malikin nukkui pesässään parvekkeella heti kotiin tultuaan kunnon unet.

Nyt kun vaan tulisi uudelleen ne helteet, tuntuu niin kovin kolealta ja kylmältä taas tämä Suomen suvi. Malin rakkausasioita on siirretty hiukan eteenpäin mutta toivottavasti pentuja saataisiin kuitenkin maailmaan jossain vaiheessa.

1 kommentti:

  1. Nuorelle Mali-neitoselle paljon onnea! Lapsosten synttärit sattuivat keskelle hulinaa, joten olemme vasta nyt koneen äärellä onnittelemassa =)

    VastaaPoista