torstai 10. maaliskuuta 2011

Kolmikon kuulumiset...

Blogi on nukkunut talviunta mutta nyt kevään myötä tännekkin tulee toivon mukaan useammin kirjoitettua.
Talvi on ollut meillä harvinaisen poikkeuksellinen, kun tuntuu, että me ihmiset ollaan sairastettu ,joka ikinen flunssa ja vuoronperään tietysti. Tälläkin hetkellä itelläni on antibioottikuuri päällä..
Mutta kissat voi hyvin ja siitä ollaan tietysti iloisia. Lost ja Mali kävi ottamassa rokotukset toissa viikolla ja nyt sitten Mali menee ensi viikolla leikattavaksi.
Hiukan jännityksellä mietin "seurauksia", kun Mali on niin 100% hoitanut Meksua ja keskittynyt "äidinrooliin", että liekö Kakaralle vihdoin edessä "kasvunpaikka" ;)
Mali on luonteeltaan niiin loistokissa, että...joukoin fiksuin ehdottomasti!
Mietin, että ei jäänyt Malille "traumoja" häkkilevosta vaan pikemminkin tuplaantui tuo hellyys ja hoivaus <3

Megara toivon mukaan käy jossakin näyttelyssä kevään aikana(kun vaan muistaisin ajoissa ilmottautua ;) vaikka hän ei mokomista venyttelyharjotuksista piittaakaan.

Losti nauttii oloneuvoksena olosta. Ja saunasta on tullut Lostille niin rakas paikka, että jos herra ei ole näkyvissä niin saunasta hänet yleensä löytää. Löylyihinkin hän on kanssani tullut... :)

Tässä muutama tuore otos kolmikon arjesta:Mali ja Megara on uskaltautuneet parvekkeelle mutta kylmä maaliskuinen tuuli(parvekelaseista huolimatta)ei oikein innosta. ;) Tosin Lost yrittää karskin miehen elkein ängetä tyttöjen välistä...Hänessä on roimaa alkumiehen voimaa! Tai jotain... ;)
Sauna on kissojen lempipaikka. Megara nauttii saamastaan hoidosta <3

Ikkunasta kuuluu lintujen sirkutusta ja kas, kaikkia kiinnostaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti